De ce să comanzi obiecte realizate prin ambutisare? Sfaturi și avantaje

Ridicarea unei locuințe sau a unui gard, de exemplu, presupune utilizarea unei game largi de produse, cu ajutorul cărora te poți bucura de confort și durabilitate pe termen lung.

În acest sens, este bine să iei în considerare elementele realizate prin ambutisare Sanprod, adică o procedură modernă și complexă, prin care tabla poate fi modelată și deformată plastic, până se ajunge la forma dorită. Află, însă, mai multe detalii din rândurile ce urmează!

Ce reprezintă procesul de ambutisare?

Despre procesul ambutisării este bine să știi că se referă la o metodă modernă și eficientă, prin care tabla poate fi transformată într-o varietate de obiecte. Mai exact, acest material este așezat într-o matriță, pentru ca mai apoi să fie deformat până la obținerea formei dorite, indiferent de design-ul acesteia, dar și grosimea ori lățimea sau lungimea. De exemplu, cu cât presiunea aplicată pe matriță este mai mare, cu atât foaia de tablă este subțiată mai mult.

Ambutisarea se poate realiza atât la cald, cât și la rece, în funcție de utilajele de care dispune producătorul la care apelezi.

De ce să comanzi obiecte customizate, ambutisate?

Chiar dacă pe piață găsești astăzi o varietate de obiecte interesante și durabile, pentru a fi sigur că inserezi în locuința personală produse de top, cel mai bine este să optezi pentru unele customizate, realizate în dimensiunile de care ai nevoie. Colaborând cu un specialist în acest sens, poți obține:

 • foi de tablă ideale pentru garduri metalice moderne;
 • colțare excelente, durabile, care să îți ofere imobilului un plus de siguranță, indiferent de intemperiile cu care se confruntă;
 • frontoane deosebite, datorită cărora aduci un plus de stil locuinței tale;
 • elemente necesare sistemului pluvial, fie că este vorba despre burlane ori jgheaburi.

Toate aceste obiecte pot fi modelate din tablă rezistentă, cu o durată de viață sporită, pentru a-ți fi mai ușor să beneficiezi de o structură calitativă la nivelul locuinței tale.

Care sunt avantajele de care te bucuri când investești în produse obținute prin ambutisare?

Beneficiile de care ai parte datorită produselor metalice ambutisate sunt numeroase și însemnate. Printre cele mai importante, pe care să le iei în calcul se află:

 • obții design-ul dorit, indiferent care ar fi acesta (cu motive florale, abstracte sau cu forme geometrice);
 • alegi grosimea pe care să o aibă foile de tablă;
 • producătorul folosește doar cantitatea de tablă necesară, fără a exista pierderi;
 • finisajul este unul excelent și alte lucrări suplimentare nu sunt necesare. Astfel, te bucuri de produse deosebite vizual, care îți aduc un plus de stil la nivelul locuinței;
 • poți comanda foarte ușor obiectele de care ai nevoie direct din mediul online, economisind astfel timp prețios, pe care altfel l-ai pierde în magazinele de specialitate;
 • termenul pentru livrare este relativ scurt, produsele fiindu-ți aduse la adresa preferată în cel mai scurt timp;
 • durata de viață a obiectelor poate atinge chiar și până la 20 – 25 de ani, iar pentru întreținerea acestora nu trebuie să depui un efort considerabil.

SanProd.roîți propune varietate și calitate atunci când vine vorba despre obiectele pe care le poate realiza pentru tine. De la frontoane, până la elemente necesare sistemului pluvial ori colțare sau chiar foi de tablă, toate îți stau la dispoziție. De exemplu, astfel poți să înlocuiești gardul vechi, din lemn cu un gard traforat ca acesta, modern, interesant și aspectuos. Datorită acestuia, te bucuri de un nivel sporit de securitate, dar și de o atmosferă deosebită în propria curte.

Date de contact:

Telefon: 0751 13 23 82

Email: office@sanprod.ro