Află tot ce trebuie să știi înainte de a-ți face un piercing în limbă. Specialiștii te lămuresc

Piercingurile sunt accesorii moderne, purtate de cei care își doresc un plus de individualitate, dar și atașarea unei bijuterii care să le pună trăsăturile în valoare.

Citește rândurile de mai jos pentru a afla toate informațiile de care ai nevoie, dacă îți dorești un piercing in limba ca acestea, dar nu știi ce presupune această intervenție!

Ce este un piercing in limba?

Piercingul în limbă reprezintă, asemenea tuturor tipurilor de piercing, o formă de artă corporală. Piercingul în limbă presupune perforarea mușchiul limbii, cu scopul introducerii unei bijuterii în orificiul creat. Bijuteriile care se utilizează pentru piercingul în limbă sunt destul de variate, începând de la bijuterii de diferite forme și dimensiuni, până la țăruși și chiar studuri. Este important să ții cont de preferințele tale și să optezi pentru o bijuterie de calitate!

Ce tipuri de piercinguri în limbă există?

Pentru a face alegerea potrivită pentru tine este important să cunoști tipurile de piercinguri din care îl poți alege pe cel mai potrivit pentru tine. Așadar, acestea sunt:

  • piercing în limbă standard: se realizează de obicei în centrul limbii și implică orice fel de bijuterie;
  • piercingul Snake Eyes: se realizează în partea din spate a limbii;
  • Frenulum Piercing: se realizează sub limbă, în apropierea legăturii dintre aceasta și gură.

Cât este de dureroasă ori inconfortabilă procedura?

Perforara limbii poate implica fie senzația de durere, fie doar resimțirea unui disconfort. Este important să știi că experiența de perforare a limbii în vederea introducerii unei bijuterii poate fi percepută în mod diferit de la o persoană la alta. Totuși, în general, cei care au ales să opteze pentru un piercing în limbă, consideră momentul perforării ca pe o senzație de disconfort sau presiune, și nu ca pe o durere intensă.

Ce trebuie să știi despre îngrijirea zonei perforate?

Este important să respecți indicațiile oferite de piercer după realizarea procedurii, în legătură cu îngrijirea corespunzătoare a zonei. Totuși, este bine să știi că acesta îți va recomanda să clătești gura cu soluție salină după fiecare masă, dar și înainte de culcare. În acest fel, zona va rămâne curată, iar riscul apariției unei infecții va fi scăzut în mod semnificativ. Totodată, este bine să știi că pentru câteva zile după perforare, va trebui să eviți tutunul, dar și alcoolul, deoarece aceste substanțe pot crea adevărate probleme într-o zonă sensibilă, iritând zona. Alimentele picante, sărate, precum și băuturile, sunt indicate a fi evitate, de asemenea, în primele zile de la perforarea limbii. Așadar, igiena și evitarea anumitor alimente și băuturi, precum și evitarea jocului cu bijuteria, reprezintă aspecte importante de care va trebui să ții cont până la vindecarea zonei. În acest fel, nu te vei confrunta cu situații neplăcute, ci doar te vei putea bucura de bijuteria aleasă după finalizarea perioadei de vindecare!

Alegerea unui salon autorizat și a unui piercer cu experiență reprezintă aspecte deosebit de importante de care ar trebui să ții cont, astfel încât să te poți bucura de rezultatul mult așteptat! Online, pe InkStar.rote poți bucura de cele mai bune servicii și de experiența unor oameni pasionați  de activitatea pe care o desfășoară! Alege să utilizezi datele de contact de pe site și contactează acest salon piercing Bucuresti: https://inkstar.ro/pentru a obține piercingul dorit, în cele mai bune condiții!

Top of Form