Totul despre căzile freestanding: descoperă de ce merită atenția ta

Gama produselor sanitare, pe care o ai astăzi la dispoziție este cu mult diferită față de obiectele pe care le găseai pe piață acum câțiva ani.

De aceea, dacă vrei să faci o schimbare în propria baie, nu ezita să studiezi modelele de cazi freestanding: https://elves.ro/29-cazi-freestanding, care sunt interesante, durabile și aspectuoase! Datorită acestora poți să te bucuri de un nivel mult mai ridicat de relaxare, indiferent unde alegi să montezi cada!

Cazi freestanding – rămâne la alegerea ta unde le montezi

În funcție de design-ul pe care îl ai în propria casă, dar și de cât de spațios este imobilul, despre căzile freestanding este bine să știi că sunt ușor de așezat atât în baie, cât și în dormitor. Dacă, de exemplu, vrei să te bucuri de o imagine ca în filme atunci când faci baie și te relaxezi după o zi dificilă la birou, poți așeza cada de tip freestanding în dormitor, lângă geam, mai ales dacă priveliștea pe care o ai este una deosebită.

Rezistență sporită

Datorită faptului că sunt realizate din acril, un material rezistent la zgârieturi, dar și la o utilizare îndelungată, căzile freestanding au o durată de viață de până la 20 de ani. Pentru a le întreține este suficient să le cureți în mod constant cu soluții speciale, iar astfel ele își păstrează atât proprietățile, cât și aspectul deosebit.

Alegi dimensiunea potrivită pentru tine

Una dintre cele mai mari probleme, cu care te confrunți atunci când cauți să investești într-o cadă este aceea că nu găsești dimensiunea perfectă, care să se plieze în spațiul pe care îl ai. De aceea, este bine să știi că poți opta pentru o cadă customizată, în funcție de lungimea, lățimea, dar și adâncimea pe care îți dorești să le aibă cadă. Aceasta este o metodă eficientă, prin care te asiguri că produsul în care investești va fi ușor de montat acolo unde îți dorești.

Cu picioare sau fără

Pe piață găsești astăzi atât căzi de tip freestanding cu picioare, cât și modele simple, fără. Despre căzile cu picioare este bine să ai în vedere că sunt ideale pentru spațiile unde vrei să te bucuri de o atmosferă romantică, în stil vintage, pe când modelele simple, fără picioare sunt potrivite mai degrabă unui design modern, scandinav.

Un design aparte

Căzile freestanding se pot transforma foarte ușor în elementele centrale din baia ta, de exemplu, datorită design-ului pe care îl au. Frumoase și aspectuoase, aceste obiecte sanitare pot fi drepte sau cu margini rotunde, asimetrice sau ovale, tocmai pentru a putea alege mai ușor varianta care consideri că ți se potrivește cel mai bine.

Montaj

În ceea ce privește etapa montajului, aceasta este mult mai simplă la căzile de tip freestanding decât la modelele clasice, întrucât nu au nevoie de încastrare. Ai grijă, însă, ca podeaua să fie suficient de rezistentă, pentru a putea susține greutatea căzii în care investești. Modelele freestanding sunt mai grele decât cele clasice și trebuie să iei în considerare inclusiv faptul că greutatea căzilor se mărește atunci când sunt pline cu apă.

Elves.roeste alături de tine atunci când îți dorești să faci schimbări importante în propria casă. Online, din confortul locuinței tale poți studia cât mai multe tipuri de căzi moderne, dar și ce tipuri de oglinzi baie ai aici la dispoziție. De asemenea, direct de pe Internet îți poți comanda accesoriile potrivite, care să îți sporească nivelul de confort, pe care ulterior să le primești în cel mai scurt timp!

Date de contact:

Email: office@elves.ro

Telefon: 0760 077 183