Îți dorești de multă vreme un semineu? Iată cum să îl alegi!

Ai deja un sistem de încălzire acasă? Nimic nu te oprește să investești într-o nouă sursă de căldură.

Caută un semineu de cea mai buna calitate, ideal pentru tine! Ține cont de atmosfera pe care vrei să o creezi și de cât de des plănuiești să folosești un astfel de obiect. Din fericire, gama de produse de pe piață este astăzi una atât de variată, încât îți trebuie doar răbdare, ca să o studiezi. Află, așadar, ce elemente să pui în balanță!

Ce tip de semineu poți să alegi?

În funcție de locuința pe care o ai, casă ori apartament la bloc, poți să optezi pentru:

•          un semineu electric, pe care trebuie doar să îl conectezi la o priză, ca să funcționeze. Acest model este ideal și pentru apartamente, dar și pentru case. El îți este de mare ajutor, pentru că îi poți muta locul foarte ușor. De asemenea, șemineul electric nu are o ardere deschisă, ceea ce înseamnă că nu ai nevoie și de un coș de fum

•          un model pe bază de lemne – dacă locuiești la casă, ai posibilitatea să investești într-un șemineu clasic, ceramic sau într-un model din inox, cu o ardere deschisă. Pentru acesta trebuie obligatoriu să construiești ori să instalezi și un coș de fum, ca să evacuezi corect noxele produsele în timpul arderii. Fără îndoială, însă, șemineul pe bază de lemne îți oferă o atmosferă de poveste, mai ales în timpul iernii

•          un șemineu norvegian – acest model este unul foarte nou pe piață, care îți este ajutor mai ales atunci când nu ai foarte mult spațiu la dispoziție. Poți să încorporezi acest semineu foarte ușor chiar și în mobilă, ca să obții un plus de căldură, dar și o atmosferă doesebită

•           un semineu pe bază de bio-ethanol – din nou, este vorba despre un produs modern, pe care îl poți utiliza cu încredere la tine acasă și care are o ardere curată.

Atunci când începi să studiezi tipurile de șeminee de pe piață, pune în balanță dacă locuiești la casă ori la bloc, precum și modul în care ai amenajată casă. De ce? Te asiguri astfel că noua ta sursă de căldură se va plia perfect pe designul din propria locuință.

Ține cont de spațiul pe care îl ai la dispoziție

Indiferent ce semineu îți dorești, trebuie obligatoriu să fii sigur că el încape în spațiul pe care îl ai la dispoziție. Ca să ai certitudinea că investești în obiectul potrivit, ideal este să măsori întâi spațiul. Folosește o ruletă simplă, ca să măsori înălțimea, lungimea, dar și adâncimea: toate aceste 3 dimensiuni te vor ajuta să investești eficient într-o sursă de căldură.

Design

Firește, design-ul cântărește mult în alegerea pe care o faci. Poți să te orientezi către un semineu simplu, clasic sau către unul cu un design modern, în funcție de imaginea de ansamblu de acasă. Totodată, ține cont și de faptul că anumite șeminee au și spații de depozitare pentru lemne, iar altele spații special gândite, unde îți poți pune câteva obiecte decorative.

Online, pe site-ul Seminee-expert.ro găsești mereu calitate. De aici poți comanda seminee pe lemne: https://www.seminee-expert.ro/seminee-pe-lemne/, pe bază de bio-ethanol, dar și modele electrice, ușor de folosit. Pune în balanță ce îți dorești, unde urmează să instalezi sursa de căldură și îți va fi mai ușor să iei decizia potrivită!

Date de contact:

Email: office@seminee-expert.ro

Telefon: +4 0721 280 587 / +4 0784 292 820 / +4 0763 687 665