Inca nu ai gasit solutia pentru a scapa de celulita? Incearca endermologia!

Ce este celulita?

Celulita este o problema a pielii frecvent intalnita, care afecteaza mai mult femeile (in jur de 90% dintre femei sufera de aceasta afectiune), in ciuda greutatii si stilului lor de viata.

Poate fi influentata de hormoni sau de bagajul genetic si este adesea greu de atenuat prin dieta sau sport.

Desi este o afectiune comuna, celulita este evidentiata de mass-media ca o imperfectiune nedorita. Din aceasta cauza, multe persoane ce se confrunta cu celulita ajung sa fie rusinate de aceasta problema.

Ce este endermologia?

Endermologia, aprobata de FDA, stimuleaza eliminarea grasimilor si imbunatateste calitatea pielii, avand atat efect de slabire, cat si efect anti-imbatranire. Masajul mecanic neinvaziv realizat in cadrul tratamentului reactiveaza in mod natural metabolismul celular, promoveaza drenajul limfatic si imbunatateste circulatia pentru a combate celulita.

Efectuata in G-Beauty, un centru de remodelare corporala Brasov, endermologia este mai bine cunoscuta ca un tratament de conturare a siluetei, deoarece este conceputa pentru a determina eliminarea grasimilor incapatanate care nu raspund la dieta sau exercitii fizice. Acest tratament functioneaza prin utilizarea unor role motorizate si a aspiratiei pentru a masa usor pielea, reusind astfel sa descompuna depozitele de grasime si sa revitalizeze circulatia sanguina si limfatica.

In plus, endermologia stimuleaza productia de colagen si elastina pentru a restabili elasticitatea si fermitatea pielii si pentru a imbunatati tonusul ei.

Pentru reducerea celulitei si un drenaj limfatic optim, se recomanda un set de mai multe sedinte de endermologie (in jur de 6-8), efectuate la un interval de o saptamana. In urma unei consultatii, esteticianul va stabili numarul de sedinte de care are nevoie pacientul.

Ce implica endermologia?

In timpul procedurii, pacientul trebuie sa poarte un costum special pentru a minimiza disconfortul produs de masajul si aspiratia dispozitivului folosit in cadrul tratamentului. Terapeutul va masa zonele corpului cu probleme, iar pacientul va simti in acest timp un efect de aspiratie.

Procedura este neinvaziva si nedureroasa. Mai mult, poate fi chiar relaxanta. La finalul ei, pacientul se poate intoarce la activitatile sale obisnuite.

Cate sesiuni de endermologie sunt necesare?

Pentru rezultate optime, se recomanda urmarea unui set de 6-8 sedinte. Numarul sedintelor insa variaza in functie de varsta si de stadiul celulitei cu care se confrunta pacientul. Astfel, cei care au celulita in stare avansata, pot avea nevoie chiar si de 12 tratamente.

Dupa finalizarea intregului set necesar, este indicata continuarea tratamentului o data la cateva luni pentru a mentine rezultatele. De asemenea, trebuie stiut ca rezultatele pot fi intretinute doar urmand un stil de viata echilibrat, mancand sanatos si facand exercitii fizice in mod regulat.

Dupa cate sesiuni de endermologie vor aparea primele rezultate?

Rezultatele ajung sa fie vizibile dupa primele 3-4 sedinte. Atunci, aspectul celulitei va fi semnificativ redus, iar retentia de apa va fi imbunatatita.