Doua criterii la care nu te gandeai, dar de care sa tii cont atunci cand cumperi o haina de blana

Haina de blana este o investitie premium, motiv pentru care procesul de achizitie nu poate fi lasat in voia intamplarii. Trebuie sa te documentezi temeinic inainte de a cumpara un astfel de articol vestimentar, sa studiezi avantajele si caracteristicile fiecarui produs si sa iei cea mai buna decizie, in acord cu nevoile, preferintele si asteptarile tale.

Iata, mai jos, care sunt cele mai importante criterii de care sa tii cont, pentru a face o achizitie durabila pe termen cat mai lung. Alege o blana de aici si bucura-te de calitate.

Cat rezista o blana?

Dintre toate tipologiile de blana, blana naturala de vizon este cea mai rezistenta. Se poate purta zeci de ani, daca este intretinuta si depozitata corespunzator, motiv pentru care este frecvent transmisa de la o generatie la alta. Daca esti interesata de o investitie pe termen foarte lung, iata, in continuare, o lista a blanurilor ordonate dupa capitolul „rezistenta”: blana de vizon, blana de samur, blana de lynx, blana de vulpe si blana de chinchilla (cea mai putin rezistenta).

Blanurile se mai pot clasifica si dupa lungimea firului de par: blanuri cu par lung si blanuri cu par scurt. Gradul de izolare termica, explica specialistii, e direct proportional cu lungimea firului. Exceptie blana de nurca: pentru ca este atat de deasa, e si foarte calduroasa, desi are firul scurt.

Culoarea blanurilor

Ai la dispozitie doua variante: fie optezi pentru culori naturale, fie alegi o blana naturala vopsita. Daca produsele sunt de calitate premium, nu este cazul sa excluzi cea de-a doua categorie. Astazi, gasesti haine de blana in absolut toate culorile, unele chiar puternice si contrastante: rosu, galben, albastru, roz sau chiar multicolor. In acelasi timp, la blanurile in nuante naturale, precum gri sau bej, este important ca acestea sa nu fie vopsite daca iti doresti o caliatate de top.

Daca vrei sa mergi pe varianta culorilor naturale, atunci poti opta dintre negru, gri, alb, maro – in diverse nuante si tonuri. Blanurile naturale, nevopsite, au implicit o calitate mai ridicata. Pentru ca au culori 100% naturale, atunci cand sunt sortate, exista posibilitatea ca nuantele sa nu fie identice, explica specialistii in domeniu. Blanurile in culoare naturala sunt si mai scumpe.

Cauti un magazin de blanuri din Bucuresti? Casa de Blanuri MG vinde produse premium

Poti achizitiona haine de blana de calitate premium de la Casa de Blanuri MG, un magazin de top in acest domeniu. Prinde reducerile din aceasta toamna si reinnoieste-ti garderoba cu cele mai calitative, durabile si frumoase haine achizitionate din acest renumit magazin de blanuri din Bucuresti. Casa de Blanuri MG iti ofera si garantie extinsa, dar si posibilitatea de a cumpara online de pe Blana.ro.

La Casa de Blanuri MG, hainele sunt realizate de un singur mester: sunt cusute de un singur specialist, sunt finisate si captusite de o singura persoana. Chiar daca acest lucru implica o durata mai mare pentru realizare, calitatea este incontestabila. In plus, inclusiv hainele de blana standard sunt manufacturate la fel ca cele ce sunt realizate pe comanda. La acest moment, Casa de Blanuri MG este un simbol al calitatii de top pentru piata de haina de blana dama: https://www.blana.ro/haine-de-blana-naturala/ din tara noastra.