Camera Video Auto DVR cu Funcție ADAS – Tehnologie Avansată pentru Siguranța Rutieră

Acest dispozitiv compact și inteligent nu doar că înregistrează traficul, dar oferă și funcții avansate pentru prevenirea accidentelor și monitorizarea condițiilor de drum. Proiectată pentru a fi montată discret sub oglinda retrovizoare, această cameră DVR este ideală pentru orice șofer care dorește să îmbunătățească siguranța și confortul la volan.

Design Compact și Instalare Simplă

Design Miniaturizat

Datorită designului său mini, camera video DVR poate fi ascunsă sub oglinda retrovizoare, fără a obstrucționa câmpul vizual al șoferului. Aceasta poate fi alimentată de la orice sursă USB cu ieșire de 5V, oferind versatilitate și comoditate în utilizare.

Instalare și Configurare Ușoară

Camera se conectează la USB-ul player-ului sau navigației auto cu Android. După conectare, utilizatorul trebuie să acceseze exploratorul de fișiere și să instaleze aplicația disponibilă în memoria camerei. După instalarea și actualizarea aplicației, se vor activa funcțiile ADAS și EDOG, împreună cu alte funcții utile.

Funcționalități Avansate

ADAS – Forward Collision Warning System (FCWS)

Funcția ADAS face ca această cameră să fie esențială pentru siguranța rutieră. FCWS monitorizează distanța față de vehiculul din față și avertizează sonor șoferul dacă distanța devine periculos de mică. Aceasta ajută la prevenirea coliziunilor cauzate de oboseală sau neatenție.

EDOG – Avertizare pentru Detectarea Animalelor

Funcția EDOG detectează prezența animalelor, în special câini, și avertizează șoferul, contribuind la prevenirea accidentelor rutiere.

Senzor G – Înregistrare Automată în Caz de Accident

Camera este echipată cu un senzor G care detectează coliziunile și înregistrează automat situațiile de urgență. Videoclipurile sunt salvate și protejate pentru a putea fi utilizate ulterior ca dovezi în caz de accidente.

Specificații Tehnice

Înregistrare Video și Foto

Camera înregistrează video în format M-JPEG cu extensie AVI, la o rezoluție HD de 1280×720 pixeli (720p), și fotografii în format JPG la aceeași rezoluție. Sistemul TV suportă atât NTSC cât și PAL, iar microfonul încorporat captează sunetul din timpul înregistrărilor.

Unghi Larg de Filmare și Stabilizator de Imagine

Cu un unghi de filmare de 140 de grade și un stabilizator de imagine, camera captează o arie largă și oferă imagini clare și stabile, chiar și în condiții de mișcare.

Focalizare și Alimentare

Camera are o focalizare de la 0.3 mm până la infinit și este alimentată la 5V, asigurând funcționarea continuă. Funcția de înregistrare în buclă șterge automat cele mai vechi videoclipuri pentru a face loc noilor înregistrări, menținând astfel memoria liberă.

Compatibilitate cu Carduri Micro SD

Dispozitivul suportă carduri micro SD de până la 128 GB, recomandându-se utilizarea unui card de mare viteză, clasa 10, pentru a evita întreruperile sau scăderea cadrelor pe secundă. Dacă DVR-ul nu recunoaște cardul, acesta trebuie formatat pe un computer.

Conținutul Pachetului

Pachetul include toate componentele necesare pentru o instalare rapidă și eficientă:

  • Camera video DVR auto – Dispozitivul principal de înregistrare.
  • Cablu de Alimentare și Conectare USB – Permite alimentarea și transferul de date.
  • Adaptor de Prindere cu Dublu Adeziv – Pentru montarea sigură și stabilă a camerei.
  • Manual de Utilizare – Instrucțiuni detaliate pentru instalare și configurare.

Camera video auto DVR cu funcție ADAS este un dispozitiv esențial pentru orice șofer care dorește să sporească siguranța și confortul la volan. Cu funcții avansate de asistență la condus, cum ar fi FCWS și EDOG, și o calitate superioară a înregistrărilor video și foto, această cameră oferă un plus de siguranță și liniște în timpul deplasărilor. Investind în această tehnologie, te asiguri că ești pregătit pentru orice situație și că poți conduce cu încredere și siguranță.