MAI BINE pentru pacientii spitalelor din Campina! Anuntul primarului

[ad_1]

𝐒𝐈𝐆𝐔𝐑𝐀𝐍𝐓̦𝐀 𝐏𝐀𝐂𝐈𝐄𝐍𝐓̦𝐈𝐋𝐎𝐑 𝐃𝐈𝐍 𝐒𝐏𝐈𝐓𝐀𝐋𝐄, 𝐈̂𝐍𝐀𝐈𝐍𝐓𝐄 𝐃𝐄 𝐓𝐎𝐀𝐓𝐄! … Așa ar trebui să fie… peste tot în țară!

Iată ce anunță primarul municipiului Câmpina,Alin Moldoveanu, referitor la câteva investiții de anvergură la spitalele din subordine.

„Am obținut Finanțare Europeană prin POIM pentru 𝐝𝐨𝐮𝐚̆ 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞 pe care eu le consider 𝐅𝐎𝐀𝐑𝐓𝐄 𝐈𝐌𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀𝐍𝐓𝐄 pentru că sunt legate de 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭̦𝐚 𝐩𝐚𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢 𝐢𝐧 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐞𝐥𝐞 din municipiu.

* La Spitalul de Psihiatrie Voila proiectul este 𝐢̂𝐧 𝐝𝐞𝐫𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞, implementăm o 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐚𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐭𝐞𝐜𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 a #incendiilor în 𝟏𝟒 dintre clădirile spitalului.

 Sistemul de detecție și avertizare va permite 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐫𝐚𝐩𝐢𝐝𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐜𝐢𝐬𝐚̆ a unei situații anormale, 𝐚𝐟𝐢𝐬̦𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢 elementelor de detecție și 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐦𝐢𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐥𝐚𝐫𝐦𝐞𝐢.

 Echipamentele constau în 𝐝𝐞𝐭𝐞𝐜𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐟𝐮𝐦, 𝐝𝐞𝐜𝐥𝐚𝐧𝐬̦𝐚𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐮𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐯𝐞𝐫𝐭𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐜𝐞𝐧𝐝𝐢𝐮, 𝐬𝐢𝐫𝐞𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐥𝐚𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐨𝐩𝐭𝐢𝐜𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐚𝐜𝐮𝐬𝐭𝐢𝐜𝐚̆ în interiorul și în exteriorul clădirii.

* La Spitalul Municipal Câmpina avem un proiect similar, pentru care urmează să lansăm licitația.

Țin foarte mult la aceste proiecte pentru că știți foarte bine ce 𝐭𝐫𝐚𝐠𝐞𝐝𝐢𝐢 s-au întâmplat în țară, la unele spitale, din cauza izbucnirii unor incendii.

 𝐒𝐮𝐛 𝐧𝐢𝐜𝐢𝐨 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚̆, 𝐥𝐚 𝐂𝐚̂𝐦𝐩𝐢𝐧𝐚 𝐧𝐮 𝐯𝐫𝐞𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐬𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐚̂𝐦𝐩𝐥𝐞 𝐚𝐬̦𝐚 𝐜𝐞𝐯𝐚 și facem tot ce e nevoie pentru 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭̦𝐚 𝐩𝐚𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫!”

Articolul MAI BINE pentru pacientii spitalelor din Campina! Anuntul primarului apare prima dată în Prahova Medicala – informatii din domeniul medical din Prahova.

[ad_2]